TELEFONTID
Hverdage 8.00-9.00
60 66 87 94

Anette Riis Laursen

Mit navn er Anette Riis Laursen, jeg er RAB registreret akupunktør, medlem af brancheforeningen de praktiserende akupunktører og uddannet fra AkupunkturAkademiet. Denne 3-årig uddannelse, har det højeste niveau indenfor kinesisk medicin i Danmark og er niveau 6 godkendt af Danmarks akkreditering.

Derudover er jeg RAB registreret fysiurgisk massør, samt uddannet kostvejleder og slankekonsulent. Gennem min tid som behandler er jeg blevet særligt passioneret omkring behandlingsmetoder for smerter i bevægeapparatet,  hovedpine/migræne, angst, allergi og smerter, derfor valgte jeg at tage en overbygning på min uddannelse hvor jeg dygtig gøre mig i disse problemstillinger. Jeg holder mig løbende opdateret via kurser.

Jeg har læst anatomi, fysiologi og sygdomslære da jeg mener det er en nødvendighed for at have en overordnet forståelse for kroppen og hvordan det hele hænger sammen, specielt i de områder jeg arbejder med.

Jeg har kursusbevis i auriculoterapi / øreakupunktur ved Rikke Godthjælp fra Akademiet i Århus, samt smertelindring i øreakupunktur ved Lars Kjeldal.

Jeg bor i Hobro med min mand og 2 børn. Hobro ligger 25 minutters kørsel fra Randers og Viborg.

Går du med muskelspændinger, smerter i led, gamle skader, hovedpine, migræne  så ring eller kig ind forbi klinikken til en snak og forhør dig om muligheden for at jeg kan afhjælpe og/eller lindre dine problemer.

KONTAKT